wrc-tuning.gr

Μηχανική Βελτίωση

Η WRC Design & Tuning είναι μια από τους πρωτοπόρους στην εισαγωγή και διάθεση εξελιγμένων προϊόντων βελτίωσης αυτοκινήτου. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτου (από το 1991) σε συνδυασμό με την αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίους οίκους βελτιώσεων όπως η Σουηδική BSR και ο ιταλικός οίκος BONALUME, αποτελούν την εγγύηση προς τον πλέον απαιτητικό πελάτη για τη μεγίστη ικανοποίηση του.

BSR

Με πάνω από δυο δεκαετίες στους επαγγελματικούς αγώνες αυτοκίνητων και στην ανάπτυξη και εξέλιξη προϊόντων βελτίωσης, η Σουηδική BSR έχει το δικαίωμα να λέει ότι γνωρίζει πως να δώσει ταχύτητα στη ζωή σας!

Η BSR αναπτύσσει και εξελίσσει εξειδικευμένα προϊόντα βελτίωσης στους ιδιόκτητους χώρους της στο Växjö της Σουηδίας και τα υποβάλλει σε εξαντλητικά τεστ. Οι τεχνικοί της BSR αναλαμβάνουν τη βελτίωση του οχήματός σας δίχως να επηρεάσουν τίποτα άλλο εκτός από την απόδοση του αυτοκίνητου σας.

Οι λειτουργίες του οχήματος όπως ο υπολογιστής ταξιδιού, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ο περιοριστής ροπής στη μετάδοση και άλλες ρυθμίσεις παραμένουν αμετάβλητες όταν βελτιώνετε το αυτοκίνητο με κάποιο από τα προϊόντα της BSR.

Επιλέγοντας προϊόντα από τον οίκο βελτίωσης BSR μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι λαμβάνετε ένα εγγυημένο, υψηλής ποιότητας προϊόν, ειδικά κατασκευασμένο για το δικό σας αυτοκίνητο από τους επαγγελματίες.

Η WRC Tuning αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της BSR για την ελληνική αγορά. Επικοινωνήστε με το κατάστημά μας για να απαντήσουμε στις απορίες σας.

BONALUME

Ο Ιταλικός οίκος βελτίωσης Bonalume γεννήθηκε το 1983 από το πάθος του ιδρυτή Angelo Βonalume για τη βελτίωση αυτοκινήτου. Η μακρόχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με τη χρήση κορυφαίου τεχνολογικού εξοπλισμού έχει κατατάξει την Bonalume εδώ και πολλά χρόνια στους κορυφαίους κατασκευαστές πρωτοποριακών πριονωτών βελτίωσης. Βασικό συστατικό της επιτυχίας της Bonalume είναι ότι η μελέτη, ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εξέλιξη όλων των προϊόντων γίνεται εντός του εργοστασίου (in-house). Τα εξαντλητικά τεστ και οι δόκιμες των προϊόντων πριν αυτά βγουν στην παράγωγη εγγυώνται τη μέγιστη απόδοση, την εξαιρετική αξιοπιστίσα και φυσικά την απολυτή ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Προϊόντα βελτίωσης

Φίλτρα και κιτ εισαγωγής αέρα

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα των εταιριών bMC και k&N καθώς επίσης και παρεμφερή είδη άλλων κατασκευαστών, όπως οι εισαγωγές αέρα Optiflow της BSR και άλλα.

Εξατμίσεις: Στο κατάστημα μας διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτες εξατμίσεις για πολλούς τύπους αυτκινήτων από εταιρείες όπως Sebring, Remus Powerfull & Μagnaflow.

Το SPRINT BOOSTER είναι μια καινοτόμα συσκευή, η οποία βελτιώνει την επιτάχυνση του αυτοκινήτου, εξαλείφοντας την καθυστέρηση στην απόκριση του πενταλ γκαζιού που υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας εξοπλισμένα με «ηλεκτρονικό» γκάζι (drive-by-wire). Η δεύτερη γενιά Sprint Booster που διατίθεται,είναι επιπλέον εξοπλισμένη με διακόπτη επιλογής που δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει το επιθυμητό πρόγραμμα επιτάχυνσης ακόμα και κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Η νέα γενιά του SPRINT BOOSTER έκανε το ντεμπούτο της στο SEMA SHOW LAS VEGAS 2009, κερδίζοντας ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην παγκόσμια βιομηχανία aftermarket προϊόντων αυτοκινήτου, το βραβείο “SEMA Best New Performance-Street Product 2010” ανάμεσα σε 1.400 νέα προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο!

Τα ‘Best New Products Awards’ αναγνωρίζουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα αυτοκινήτου που βρίσκονται ήδη ή πρόκειται να λανσαριστούν στην παγκόσμια αγορά. Εκείνη τη χρονιά, περισσότερα από 1.400 νέα προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο συναγωνίστηκαν για το βραβείο αυτό. Τα σημαντικότερα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη για την επιλογή του καλύτερου νέου προϊόντος, ήταν η καινοτομία , η τεχνολογική υπόσταση, η ποιότητα, η ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό και η εφαρμογή του στην αγορά.

Η νέα γενιά του SPRINT BOOSTER τιμήθηκε επίσης με δύο “SEMA Global Media Awards” μετά από ψηφοφορία μεταξύ δημοσιογράφων αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο (28 κριτές από τις 16 πιο σημαντικές αγορές αυτοκινήτου στον κόσμο).