ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τάσια τροχών

Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα σε τάσια ευρωπαϊκής κατασκευής καλύπτουμε διαστάσεις από 13 έως 16 ίντσες. Στον καταναλωτή δίνεται η μοναδική δυνατότητα σε περίπτωση που χάσει η σπάσει κάποιο από αυτά να το αντικαταστήσει μαινόμενα άμεσα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει όλο το σετ.

Ανεμοθραυστες

Διαθέτουμε ανεμοθραυστες των κορυφαίων ευρωπαϊκών κατασκευαστών και μπορούμε να καλύψουμε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Τοποθετώντας τους αποκτάτε πολλαπλά πλεονεκτήματα

- οδηγείτε ακόμα και τον χειμώνα με ελαφρώς ανοικτό το παράθυρο χωρίς να σας ενοχλεί ο αέρας και η βροχή

- ανανεώνεται διαρκώς ο αέρας στο εσωτερικό της καμπίνας

- μπορείτε να καπνισετε (δυστυχώς) χωρίς να ενοχλείτε σε απελπιστικό βαθμό τους συνεπιβάτες.

Όργανα αυτοκινήτων

Στην έκθεση μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από όργανα αυτοκινήτων των εταιρειών, Apexai, defi, shadow, autogauge, metrika.

Κουκούλες αυτοκινήτων

Διαθέτουμε μια γκάμα από κουκούλες αυτοκινήτων και μότο καλύπτοντας όλα τα μοντελα των αυτοκινητων (δινεται η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας)

Αλυσίδες και πανιά χιονιού

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε αλυσίδες και χιονόμπαλα αυτοκινήτου κορυφαίων κατασκευαστών της παγκόσμιας αγοράς όπως ,autoshok ,multigreep , clicktogo ,trek και sprintplus.

Αεροτομές και bodykit

Διαθέτουμε ένα πολύ μεγάλο stock σε αεροτομές προφυλακτήρες και πλήρη bodykit σε μοναδικές τιμές των κορυφαίων κατασκευαστών carcept, inac, hela.

Αισθητική βελτίωση εσωτερικού χώρου

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σε λεβιέ ταχυτήτων τιμόνια πλαίσια ταχυτήτων φούσκες λεβιέ χειρόφρενων πεταλιέρες και ποτηροθηκες των εργοστασίων isota ,momo , sparco κτλ.

Φωτισμός

Στο κατάστημα μας διαθέτουμε όλα τα προϊόντα φωτισμού όπου θα αφήσουμε ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό καταναλωτήΣυστήματα φωτισμού ξένων , led , λάμπες τύπου ξενων, φώταημέραςδιπλά φανάρια morette,

Μπαταριές αυτοκινήτου λιπαντικά

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μπαταρίες για όλους τους τύπους αυτοκινήτων καθώς επίσης λιπαντικά κορυφαίων ευρωπαϊκών εργοστασίων σε τιμές σοκ!

Περιποίηση αυτοκινήτου

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την εξωτερική και εσωτερική περιποίηση του αυτοκινήτου σας η της μηχανής σας προσφέροντας σας μια γκάμα από υπηρεσίες όπως βιολογικός καθαρισμός σαλονιού, γυάλισμα-κέρωμα, επαναφορά χρώματος , ξε-θάμπωμα φαναριών προστασία αμαξώματος και πλαστικών με προϊόντα νανοτεχνολογιας.

Γενικό αξεσουάρ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία δεκάδων αξεσουάρ που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. (φωτο lampa)

Μπαταρίες αυτοκινήτων

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες bosch, dyno, celik κ.α.Οι μπαταρίες καλύπτουν ανάλογα τον κατασκευαστή απο 1 έως 2 χρόνια εγγύηση.

Λάδια

 

Στο κατάστημα μας ο καταναλωτής θα βρει λάδια που ταιριάζουν στον τύπο του οχήματος του σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αξεσουάρ