ΜΗΧΑΝΙΚH ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 

 Η Εταιρία μας είναι μια από τους πρωτοπόρους στην εισαγωγή και διάθεση εξελιγμένων προϊόντων βελτίωσης. Η πολύχρονη εμπειρία μας από το 1991 σε συνδυασμό με την αποκλειστική συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων BSR(Σουηδία) και BONALUME(Ιταλία) αποτελούν την εγγύηση προς τον καταναλωτή για την μεγίστη ικανοποίηση του.

BSR

Με πάνω από δυο δεκαετίες στους επαγγελματικούς αγώνες αυτοκίνητων και στην ανάπτυξη και εξέλιξη προϊόντων βελτίωσης η BSR έχει το δικαίωμα να γνωρίζει πως να δώσει λίγο ταχύτητα στη ζωή σας δίχως να επηρεάσει τίποτα άλλο εκτός από την απόδοση του αυτοκίνητου σας. Ο Υπολογιστής ταξιδιού, το  σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, οι περιορισμοί ροπής στη μετάδοση και άλλες ρυθμίσεις παραμένουν αμετάβλητες  όταν βελτιώνετε το αυτοκίνητο με κάποιο από τα προϊόντα της BSR. Όταν διαλέγεις τον οίκο βελτίωσης BSR νιώθεις ασφαλής γνωρίζοντας ότι λαμβάνεις ένα εγγυημένο υψηλής ποιότητας προϊόν ειδικά κατασκευασμένο για το δικό σας αυτοκίνητο από τους επαγγελματίες.

        BONALUME

Ο οίκος βελτίωσης bonelike ιδρύθηκε επίσημα το 1983 χάρις το πάθος του ιδιοκτήτη της, Angelo bonalume.Η μακρόχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με τη χρήση κορυφαίου τεχνολογικού εξοπλισμού έχει οδηγήσει την bonalume εδώ και πολλά χρόνια στην κατασκευή πρωτοποριακών πριονωτών βελτίωσης. Βασικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι η μελέτη ο σχεδιασμός η κατασκευή και η εξέλιξη όλων των προϊόντων γίνεται όντος του εργοστασίου. Τα εξαντλητικά τεστ και οι δόκιμες των προϊόντων πριν αυτά βγουν στην παράγωγη εγγυώνται την απολυτή ευχαρίστηση του καταναλωτή.      

 

Προϊόντα βελτίωσης

 

Φίλτρα και κιτ εισαγωγής αέρα

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα των εταιριών bmc k kn καθώς επίσης και μια πληθώρα παρεμφερών ειδών.

 

Εξατμίσεις: Στο κατάστημα μας διαθέτουμε ένα στοκ εξατμίσεων των εταιριών cebring remus powerfull k magnaflow Sprint booster

 

 

Το SPRINT BOOSTER είναι μια συσκευή η οποία βελτιώνει την επιτάχυνση του αυτοκινήτου εξαλείφοντας την καθυστέρηση στην απόκριση του γκαζιού που υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας που είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό γκάζι (drive-by-wire). Η δεύτερη γενιά διαθέτει επιπλέον διακόπτη επιλογής το οποίο δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει το επιθυμητό πρόγραμμα επιτάχυνσης ακόμα και κατά την διάρκεια της οδήγησης .

 

Η νέα γενιά του SPRINT BOOSTER έκανε το ντεμπούτο της στο SEMA SHOW LAS VEGAS 2009, κερδίζοντας ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην παγκόσμια βιομηχανία aftermarket προϊόντων αυτοκινήτου, το βραβείο “SEMA Best New Performance-Street Product 2010” ανάμεσα σε 1.400 νέα προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο!

 

Τα ‘Best New Products Awards’ αναγνωρίζουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα αυτοκινήτου που βρίσκονται ήδη ή πρόκειται να λανσαριστούν στην παγκόσμια αγορά. Αυτή τη χρονιά, περισσότερα από 1.400 νέα προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο συναγωνίστηκαν για το βραβείο αυτό. Τα σημαντικότερα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη για την επιλογή του καλύτερου νέου προϊόντος, ήταν η καινοτομία , η τεχνολογική υπόσταση, η ποιότητα, η ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό και η εφαρμογή του στην αγορά.

 

Η νέα γενιά του SPRINT BOOSTER τιμήθηκε επίσης με δύο “SEMA Global Media Awards” μετά από ψηφοφορία μεταξύ δημοσιογράφων αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο (28 κριτές από τις 16 πιο σημαντικές αγορές αυτοκινήτου στον κόσμο).

Μηχανική Βελτίωση